maandag 29 juni 2015

maandag 29 juni 2015 WSO - sportdag in Ieper

We namen deel aan verschillende proeven in en rond de sporthal en in het zwembad.
Dit waren de proeven:
1. hindernissenparcours in het zwembad
2. duikproef
3. 25m zwemmen
4. fietsproef
5. hindernissenparcours buiten
6. steeple (lopen over horden)
7. badminton
8. hockey
9. basketbal

Wist je dat Emile DR bij de 27 beste jongens behoorde op 900 deelnemers. Een welgemeende proficiat, je deed het super. Ook aan alle andere deelnemers, een dikke pluim voor jullie sportiviteit!































vrijdag 26 juni 2015 bosspelletjes

Silhouet maken met natuurlijke materialen.


donderdag 25 juni 2015 Fleur jarig!

Na de vermoeiende dag trakteerde Fleur ons op een heerlijk cakeje. Proficiat!





donderdag 25 juni 2015 fietstocht/ wandelzoektocht

Donderdag 25 juni waren we er helemaal klaar voor om een echte fietstocht te maken. We reden langs Zillebeke dorp naar de Komense Weg richting Ieper. Sommigen namen zelfs voor het eerst een rotonde met hun fiets. Net voor het rondpunt maakten we kennis met een eerste technisch probleempje, de ketting van Sapna was af. Gelukkig was het voor Guylian een makkie om dit te verhelpen. Zo reden we verder richting vestingen. Na een korte pauze deden we de zoektocht "Speuren met Siper", we leerden vanalles over de oorlog en de geschiedenis van Ieper. We zagen ook de Menenpoort van heel dichtbij. Op de terugweg konden we zelfs nog enkele rallywagens spotten in de binnenstad. Na een gezellige picknick kropen we terug op onze fiets en reden opnieuw richting Zillebeke, waar we konden genieten van de prachtige natuur rondom onze school.

Een leuk weetje!!!
Wist je dat Jordan slechts een maand geleden leerde fietsen én dat hij alles probeerde mee te doen. Een echte topprestatie!